Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Kursları
sertifika
27 EYLÜL 2021 BAŞLANGIÇ TARİHLİ KURSLARIMIZ İÇİN DÜZEY BELİRLEME SINAV DUYURUSU

Değerli Kursiyerlerimiz,

Eğitim programınızı sağlıklı yürütebilmek ve dil gereksinimlerinizi tam anlamıyla tespit edebilmek için, 24 Eylül Cuma – 25 Eylül Cumartesi günleri  09.30 - 22:00 saatleri arasında İNGİLİZCE, ALMANCA, YDS/YÖKDİL VE TOEFL IBT (ulusal veya uluslararası dil puanı belirtmemiş kursiyerlerimiz için) kurslarımız için çevrimiçi düzey belirleme sınavı uygulanacaktır

Çevrimiçi DBS, Hacettepe Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden uygulanacak olup, belirtilen saat aralığında https://ydyohazirlik.hacettepe.edu.tr/login/index.php adresinden erişiminize sunulacaktır.

**SİSTEMİN ETKİN KULLANIMI İÇİN MASAÜSTÜ VEYA DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLARDAN BAĞLANMASI ÖNERİLİR.

Not: Genel Dil gruplarımız için Düzey Belirleme Sınavına girmeyen kursiyerlerimiz Başlangıç seviyesi olan A1 kurundan  başlatılacaktır.

Belirtilen saat aralığındaki size uygun bir zamanda, sınava girmek için;

Kullanıcı adınız: T.C. kimlik numaranız

Şifreniz:  T.C. kimlik numaranızın ilk altı hanesi

olarak sisteme tanımlanmıştır.

Saygılarımızla duyurulur.